Model de gestió patrimonial (MGP)

ASSESSORIA FINANCERA

L' assessoria financera et permet respondre a preguntes del tipus: com iniciar un negoci?, coneixem els seus costos reals?, sabem com ens podem finançar?, quants diners necessitem per iniciar la tramitació?, podem constituir una societat limitada o millor ser autònom?

Sempre ens fem moltes preguntes quan volem iniciar una nova activitat empresarial, un petit negoci o una activitat professional: deixem fluir les nostres idees i vam començar a contactar amb coneguts, amics, però sempre ens oblidem del professional.

L'assessor financer és la persona que ens pot assessorar de manera imparcial i objectiva en el nostre negoci, qui pot estructurar una estratègia de mercat, un pla de viabilitat i un control de tresoreria per poder iniciar la nostra aventura empresarial.

Vidra MJ Associats t'ofereix una estratègia financer i una planificació de futur per a que el teu projecte/empresa sigui rentable, un pla de viabilitat si tens dificultats i una recerca del millor producte bancari quan necessitis el teu crèdit.

  • Pla de viabilitat financera
  • Control cash i previsió de tresoreria
  • Informació de crèdits ICO, rentings, leasing, ....

En definitiva, t'ajudem en l'estratègia financera de la teva empresa/actividad amb un servei directe i personalitzat. Contacta amb nosaltres i t'explicarem com et podem ajudar.

LSP CONSULTING és una firma especialitzada en gestió patrimonial per a Entitats Locals. El nostre enfocament tècnic ens permet tant la traçabilitat i històric de cada bé moble i immoble, com la preparació de la documentació de tramitació, adjudicació, rectificació, comprovació i aprovació de l'inventari.

ENLLAÇOS LSP CONSULTING

OFICINES LSP CONSULTING

Avenida Pallaresa, 101
08924 Santa Coloma de Gramenet

682 078 267